Актори дитячих вистав душею не старіють ніколи. За акторську кар'єру встигають перевтілитися в безліч особистостей. А щоб грати в казках, потрібно мати особливий талант — переконані актори Рівненського музично-драматичного театру. Про Сплячу принцесу та Принца дивіться у наступному сюжеті циклу "Казкові професії”.

Кіт Леопольд – перша роль Юрія Ширка. Актор розповідає: любить грати у дитячих виставах. Адже діти – це особлива категорія глядачів. І обдурити їх неможливо. Пан Юрій впевнений, що казки не лише розважають, а й виховують у дітей щось хороше.

Актриса Рівне нського музично-драматичного театру Наталя Тертичка вперше вийшла на сцену у шість років. Каже – практично виросла за кулісами театру. Іще навчаючись у школі, вже точно знала, яку професію обере. Діти Наталю знають та люблять. І навіть впізнають на вулиці.

Протягом шести років Юрій і Наталя розігрують на сцені любов. Зараз грають у дитячій виставі "Принцеса без горошини”. Наталя розповідає, що в акторів перед виставами є свої прикмети. Наприклад – не можна ображати сцену, бо вона обов’язково помститься. Проте, казуси все ж трапляються.

Вже зараз актори готуються до новорічної вистави–мюзиклу "Рома і Ружа”. Викладаються на всі сто, аби глядачам було на що подивитися.