З початку запровадження військового збору від платників податків, які перебувають на обліку в ДПІ у м.Рівному, до Державного бюджету поступило 9,1 млн. грн. цього платежу.

Нагадаємо, з 3 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31.07.2014 року №1621-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів», яким, зокрема, встановлено військовий збір.

Сплачується збір за ставкою 1,5 відсотка від доходів у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами; виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграшу гравця (учасника), отриманого від організатора азартної гри.

Щодо особливостей адміністрування військового збору, то з усіма необхідними роз’ясненнями можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі, або отримати консультації у фахівців ЦОП ДПІ у м.Рівному (вул.Відінська, 8, І поверх, тел.28-08-25).