Всі виборчі дільниці області стовідсотково забезпечені кабінами для таємного голосування, стаціонарними великими виборчими скриньками та малими переносними. Станом на 24 жовтня усі дільниці телефонізовані, забезпечені обладнанням, сейфами, аварійним освітленням, засобами пожежегасіння, оргтехнікою та транспортом.

- На Рівне нщині забезпечується всебічне сприяння офіційним спостерігачам від іноземних держав та міжнародних організацій. Для цього створено обласну робочу групу та аналогічні робочі групи в районах. Також з числа зареєстрованих переселенців в області виявили бажання проголосувати на території Рівне нщини 252 мешканці з Донецької та Луганської областей та 55 – громадян з Автономної Республіки Крим та Севастополя, - зазначив голова РОДА Сергій Рибачок.

У межах Рівне нської області створено 5 територіальних виборчих округів. Кількість виборчих дільниць складає 1000, з них 971 – звичайна, 29 – спеціальних, з яких 23 – в лікувальних закладах і 6 – в установах пенітенціарної системи.

Про це повідомляють на сайті Рівне нської ОДА.