Завтра, 25 жовтня Молодіжна платформа «Яскраво» розпочинає новий сезон соціально-культурний проект «ВечірК» й запрошує всіх рівнян провести час разом з користю та позитивом.

Фішкою першої вечірки буде незвична локація – тролейбус. У цю суботу в Рівне нському тролейбусному депо будуть говорити про екологічний транспорт.

- Це вже 9 сезон ВечірК. Цього сезону ми хочемо донести до молодих рівнян, що розвиток міста й країни залежить не лише від влади, а від кожного з нас, - говорить координатор проекту «ВечірК» Мирослава Адах. – Саме тому ми вирішили активно присвятити новий сезон темі громадської активності. Формат, на відміну від попередніх «ВечірК», також змінюється. Проект проходитиме у формі схожій до ток-шоу, а кожен «ВечірК» матиме конкретну тему, на яку зможуть дискутувати учасники та гості заходу.

Команда організаторів запрошує молодих рівнян на першу вечірку, де мова піде про екологічний транспорт, його перспективи розвитку у Рівному та те, як молодь може долучититися до цього процесу. Запрошені гості Валентин Демчук (президент ГО «Союз перевізників України»), Валентин Ткачук (директор управління електро транспоту в Рівному) та Роман Чокан (керівник ПП «Євростандарт», голова Рівне нської міської організації НРУА).

Окрім того, буде й розважальна частина, що включатиме в себе різноманітні майстер-класи, перегляд короткометражних фільмів та мотивуючих відео, інтелектуалки, квести, презентація свіжих можливостей для молоді, аукціон хендмейдівських подарунків, ігри на знайомство, а головне тепле спілкування за чашкою чаю зі смачним печивом.

25 жовтня 2014 року, початок о 17:00.

Місце проведення: тролейбусне ДЕПО, м.Рівне , вул. Данила Галицького, 23.