Компанія Bohemia Interactive вирішила взяти участь в акції Free Weekend в системі цифрової дистрибуції ((http://store.steampowered.com/app/107410/)(Steam)). Тимчасово тактичний шутер Arma 3 буде доступний всім бажаючим абсолютно ((http://store.steampowered.com/app/107410/)(безкоштовно)).

Акція стартувала сьогодні і закінчиться 26 жовтня в 13:00. Розробники вирішили приурочити подію до закінчення конкурсу аматорських модифікацій Make ARMA Not War. Крім того, до 27 жовтня на гру діятиме 50-відсоткова знижка, так що якщо Вам сподобається гра, то її можна буде купити в Steam за $29,99.

pic

Сюжет Arma 3 розділений між основною грою і доповненнями. Перша частина, що отримала назву Survive, знайомила нас з капралом Беном Керрі, що прибув на американську миротворчу базу на острові Стратіс. Битви закінчувалися тим, що на території висаджувалися іранські солдати, а наш герой в результаті поранення втрачав свідомість. У другому епізоді, Adapt, ми опинялися на узбережжі острова Алтис. Нам пропонувалося приєднатися до сил повстанців і чекати вторгнення НАТО. Заключна частина розповіді, епізод Win, була присвячена контрнаступу, захопленню ключових точок АЛТІС і спробі поставити вирішальну крапку у війні.

pic

Джерело: vg247