Станом на 9:30 у Рівному зафіксовано одна надзвичайна ситуація: невідомі особи зателефонували до міліції й повідомили, що виборча дільниця, яка знаходиться на території Рівненської обласної дитячої лікарні – замінована.

Повідомлення про замінування отримав на свій мобільний телефон міліціонер, який чергує на дільниці, яка розташована у дитячій обласній лікарні. У першому СМС-повідомленні йшлося, що біля нього розташований вибуховий пристрій. За кілька хвилин надійшла інша «есемеска». У ній міліціонеру радили звернути увагу на жінку, яка одягнута у сіре пальто. Правоохоронець повідомив про це своїм колегам. На місце пригоди виїхали і міліція, і рятувальники, і піротехніки.



pic

Як повідомили у самій дільничній виборчій комісії, після повідомлення про замінування дільницю закрили і не пускають туди виборців.



pic

Втім, самі члени ДВК залишилися на місці. Дільниця не працює вже понад півгодини. Зранку там встигли проголосувати 17 людей, а загалом же зареєстровано виборців на цій дільниці 57 — це переважно працівники дитячої лікарні та мами, які лікуються разом із дітьми.



pic

До слова, саму дитячу лікарню також не евакуйовували.З боку усіх оперативних служб вжито необхідних заходів.

Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету.