Попри порівняно спокійну ситуацію в області під час передвиборчої агітації, розпочався день виборів на Рівненщині зі справжнього букету порушень. Станом на одинадцяту годину ранку в області вже встигли "замінувати" виборчу дільницю, та спробували винести виборчі бюлетені, подробиці у наступному сюжеті.

Декларована кандидатами та партіями толерантність та чистота гри на виборчому полі, схоже, дала тріщину у найвизначніший день. Лише станом на одинадцяту годину в області зафіксували ряд кричущих порушень. Найменше з них - продовження ведення агітації, яке за законом мали припинити іще опівночі 24 жовтня. Самі ж виборці виявилися настільки свідомими, що прийшли на дільницю завчасно.

На жаль, не обійшлося на Рівне нщині і без грубих порушень. Зокрема, в області встигли зафіксувати факти, коли із дільниці намагалися винести виборчі бюлетені.

Та чи не найбільше потрясла місто інформація про замінування виборчої дільниці. Щоправда, віддають належне спостерігачі, члени виборчої комісії проявили витримку та спокій.

Хто першим дізнався про замінування виборчої дільниці та як це відобразилося на процесі голосування. Дивіться у окремому репортажі Першого місцевого.