General Motors показав HD-версії Chevrolet Silverado і GMC Sierra 2015 модельного року. Від своїх звичайних модифікацій важкі пікапи відрізняються деякими елементами екстер'єру та рівнем оснащення. Продажі новинок стартують на початку наступного року.

Серед особливостей зовнішнього вигляду присутні збільшені решітки радіатора, більш потужні капоти і цільні передні бампера. Sierra HD в топовій комплектації Denali може похвастати передніми фарами з інтегрованими світлодіодами, патрубком вихлопної системи з полірованої нержавіючої сталі і гратами радіатора іншого дизайну.

pic

У його салоні присутні аудіосистема Bose, інформаційно-розважальна система Intellilink з навігацією, а також оздоблення шкірою.

pic

У лінійку двигунів “здорованів” увійшли один бензиновий агрегат (у двох версіях) і один дизель: 6,0-літровий Vortec V8, в залежності від комплектації моделі видає 364 або 326 к.с., а 8-циліндровий мотор на "важкому" паливі (Duramax) при обсязі 6,6 л розвиває 402 сили і вражаючі 1037 Нм тяги.

pic

Що стосується можливостей нових пікапів, то 2015 Chevrolet Silverado HD і GMC Sierra HD володіють вантажопідйомністю майже в 3,5 т і здатні тягнути за собою до 10,5 т.

Джерело: TopGear