У Рівному загинула неповнолітня дівчина. Їй було 15 років. Студентка випала з вікна 9 поверху. Рідні та міліціонери думають, що це було самогубство. Адже батько дівчинки воює в АТО. Вона дуже за нього хвилювалась. Щоправда це лише одна з версій. За даним фактом триває слідство.

Все сталося на вулиці Вербовій. 15-річна Вікторія прожила у квартирі на 9 поверсі. Мешкала з тіткою. Остання розповіла міліціонерам, що у той день племінниця ні на кого не скаржилась і про біду ніхто й подумати не міг.

Мешканець сусіднього під’їзду бачив як дівчина летіла донизу. Каже, було близько 7 години ранку.

Вижити шансів не було. Від падіння з вікна 9 поверху - дівчина загинула одразу. Що могло передувати трагедії у рідних дізнатись не вдалось. У квартирі нікого не було. Сусідка не камеру розповіла, що у Вікторії були проблеми із здоров’ям. Часто паморочилось у голові і вона втрачала свідомість.

Дівчина була родом із Володимирецького району. У Рівному два місяці жила у тітки бо вступила у кооперативний коледж. Мала стати юристом. У навчальному закладі також не можуть назвати причину трагедії. Відзиваються про Вікторію як про хорошу студентку.

Чи справді через проблеми із здоров’ям дівчина вчинила суїцид – сказати важко. Студентка дуже хвилювалась за батька, який вже кілька місяців воює в АТО. Про це свідчать і її записи у соціальних мережах. З батьком тут кілька фото. Судячи з статусів – Вікторії було важко.

За фактом смерті людини відкрите кримінальне провадження. Але найвірогідніше правоохоронці його закриють бо факту злочину не має. Відомо, що у дівчинки залишилися батьки та менший брат. Попрощатися з дочкою приїхав із зони АТО батько. Поховання неповнолітньої відбудеться на Володимиреччині.