Так звані залізничні “каси” тепер розмістились у кожному відділенні Банку. Тож тут тепер можна придбати квиток на потяг у будь-якому напрямку. Як це зробити дивіться далі.

У Рівне нській області залізничні квитки без черг можна придбати у будь-якому відділенні ПриватБанку. Так звані залізничні “каси” тепер є у кожному відділенні банку.

Як повідомили в банку, самостійно купити квиток на поїзд може будь-який житель України. Сервіс працює стабільно і на сьогодні є найшвидшим та чи не найзручнішим способом придбання квитків на поїзд. Тепер жителям області не потрібно добиратись до залізничного вокзалу заради придбання квитка, досить звернутись до найближчого відділення ПриватБанку. А це звільняє від простоювання у неприємних чергах, суєти вокзалів, заклопотаних касирів.

При цьому у відділеннях Приват банку можна вибрати квитки на будь-яке вільне місце в будь-якому вагоні поїзду і робити це досить зручно, маючи перед очима схематично зображені поїзди та зазначені вільні місця. Крім того, завдяки новітнім технологіям - отримані квитки обмінювати у касах залізниці не потрібно. В разі втрати роздрукованого квитка його легко поновити в будь-який час. У відділеннях ПриватБанку залізничні квитки продаються як за попереднім продажем за 45 днів, так і в день поїздки. Оплатити квиток можна готівкою або пластиковою карткою. Після бронювання і оплати клієнт отримує “звичайний” квиток із зазначенням напрямку, дати і часу поїздки, вартості квитка, який не потрібно ні підтверджувати, ні міняти. Окрім відділень, залізничні квитки можна купити в терміналах самообслуговування, через Інтернет у системі Приват24, і навіть за телефоном - для цього ПриватБанк запровадив спеціальний сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Крім залізничних квитків, у ПриватБанку можна вільно купити квитки на автобус і літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

Придбати квиток можна у будь-якому із 58 відділень ПриватБанку та 324 терміналах самообслуговування що розташовані в усіх куточках області.