На вулиці Струтинської у Рівному без неї люди змушені були обходитися дуже часто. А причиною тому ставали пошкодження на сусідньому теплопункті. Щоб тепловики могли усувати неполадки Рівнеоблводоканал відключав споживачів від водопостачання. Тепер проблему вирішили. Як - дивіться далі.

Більше року мешканці вулиці Струтинської у Рівному неодноразово залишалися без води, а ремонтні роботи супроводжувалися значними її втратами. Причиною відключення ставали неодноразові пошкодження на теплопункті, що обслуговується МЖК, кажуть у Рівне облводоканалі. Тому, щоб тепловики могли ремонтувати тепломережу Облводоканал змушений був перекривати воду до житлових будинків.

Відтак працівники Рівне облводоканалу взялися за реконструкцію водопроводу. Для робіт на аварійній ділянці залучили дві бригади майстрів та спецтехніку.

Роботи обіцяють закінчити до кінця тижня. У планах до холодів - замінити частину водопроводу на вулиці волинської Дивізії та на Медичній, загалом до кілометра мережі. Усі роботи, кажуть на підприємстві, виконують задля того, аби люди мали безперебійне водопостачання.