Старенькі Зіли, які віджили своє, часто не те що сміття забрати не можуть - через поломки вони і зовсім не доїжджають до споживачів. Налагодити роботу допоможе відмова від цих вантажівок - впевнені на підприємстві. Але тепер рівнянам потрібно міняти контейнери. Їх Санком пропонує за акційними цінами. Детальніше про це дивіться у сюжеті.

Так вирішили на підприємстві Санком-Рівне оптимізувати витрати та знову ж таки удосконалити графіки вивезення сміття. Старі Зіли, кажуть, не справляються із елементарними завданнями, бо ламаються, відтак часто не доїжджають до споживачів.

Тож, за умовами цієї акції новий, об'ємніший контейнер можна придбати за 380 замість 890 гривень.

На підприємстві сподіваються, що рівняни з розумінням сприймуть крок до оптимізації. Адже за нинішніми розцінками на послуги підприємство не може собі дозволити зайві витрати. А старі Зіли - це брак комплектуючих та запчастин, додаткові розтрати на пальне, часті поломки, відтак - нестабільність надання послуг підприємством.

Нині там, де стоять контейнери об'ємом 0,75 м3, їх замінюють на більші, якщо це можливо. Там же, кажуть у Санкомі, де не знайдуть порозуміння з споживачами, щоб переукласти угоди, просто не зможуть обслуговувати. Бо цій техніці місце на металобрухті, а не в місті, яке рухається до Європи.