У Рівному створена ще одна волонтерська група, яка допомагатиме добровольчим формуванням, що беруть участь у російсько-українській війні. Це - обласне представництво Центру підтримки добровольців.

Центр підтримки добровольців був створений з метою допомоги добровольчим батальйонам та розбудований в областях на базі «Самооборони Майдану».

Пріоритетним завданням Центру є координація процесів створення, діяльності та забезпечення добровольчих підрозділів у рамках Міністерства оборони, Національної гвардії та Міністерства внутрішніх справ.

- Разом з тим, ми займаємося підтримкою і добровольців, а не тільки батальйонів у цілому. Ми готові надавати добровольцям юридичну підтримку, реабілітацію, медичну допомогу, – розповів Олександр Онищук, учасник бойових дій, доброволець батальйону «Січ», координатор Рівне нського Центру підтримки добровольців та заступник керівника обласної «Самооборони Майдану».

- Закликаємо усіх, хто вже допомагає добровольчим батальйонам зголошуватися, щоб разом краще координувати нашу допомогу. Основний акцент нашої діяльності буде зроблений на співпраці з сільськими громадами Рівне нщини, – додав він.

Гаряча лінія Центру підтримки добровольців надає інформаційну, психологічну та правову допомогу. За цим номером можна також зголоситися у добровольчі підрозділи для боротьби з московським агресором.

За контактним телефоном можна також дізнатися про тих рівнян, які зникли безвісти під час війни.

Контактний телефон Рівне нського Центру підтримки добровольців: 068-099-87-26. Тим, хто хоче допомогти фінансово: картка Приватбанку: 6762 45660 1710 4447 (Антонюк Наталія Валентинівна)