У Рівному створюють єдиний рахунок за комунальні послуги. Перший крок зробило підприємство Санком-Рівне, об’єднавши свій рахунок із рахунком за водопостачання. Це, кажуть, для рівнян зручності, а для підприємств - економія. Про нововведення - далі детальніше.

Усі рахунки в одному невдовзі зможуть отримувати рівняни. Принаймні, підприємство Санком-Рівне ініціювало впровадження у Рівному спільного для усіх підприємств на сплату комунальних послуг рахунку. Нині Санком об’єднав свій рахунок із Рівне облводоканалом.

Надалі рівняни отримуватимуть новий рахунок. До речі, у зв’язку зі змінами в законодавстві, які наберуть чинності з січня, для споживачів Санком-Рівне змінюватиметься і система оплати.

Створення єдиного рахунку, наголошують у Санкомі, відбулося перш за все для зручності споживачів, адже за його допомогою рівняни зможуть сплачувати за всі комунальні послуги разом. Для того і синхронізували дані підприємств. Якщо на рахунках споживач виявить неточності, у Санкомі просять повідомити підприємство про це.

За підрахунками Санкому кожне підприємство-учасник нововведення "єдиний рахунок" зможе зекономити до 30 відсотків. А це, окрім інших переваг, сприятиме стриманню зростання тарифів, що нині вкрай важливо для Рівного.