Одруження - найважливіший день у житті закоханих. У рамках соціального конкурсу "Наше весілля-2009” молодята Рівненщини діляться з нами радістю та щасливими усмішками, надсилаючи свої весільні фото. Ми продовжуємо публікувати фото учасників. Нагадуємо, основна боротьба ще попереду, для всіх учасників буде нагода поборотись за титул “Найпопулярніша пара Рівненщини” та за головний приз конкурсу — сертифікат на придбання золотого виробу від ювелірного салону “Золото. Весільні обручки”.

№ 24 Максим та Iрина Ковальчуки

"Якось ми зрозуміли, що не можемо вже бiльше одне без одного повертатися додому i покiрно чекати наступноi зустрiчi, - пригадує Ірина. Ми вирiшили одружитися. Тепер ми щасливi, що тепер у нас є можливiсть бути постiйно разом. I вiд цього наше кохання стало ще мiцнiшим".

№ 25 Аліна та Віктор Шури

№26 Юрій та Надія Мотренки

№27 Ігор та Галя Чугаєвські "Наша історія почалася з того, що мій чоловік брав участь в бійці, я не знаю, з якого дива в кінці бійки підійшла до нього, дала води, попросила знайомих хлопців, щоб його завезли додому, він весь дрижав, сильно мене обняв. На другий вечір він приїхав знову на дискотеку, запрошував мене на кожний танець, потім провів мене додому і запропонував з ним зустрічатися, ми зустрічались три місяці, через два роки ми знову зустрілися - і відтоді ми разом.

№28 Олександр та Світлана Цехмейструки "Одружилися, довго не роздумуючи ...", - розповіли молодята.

Серед призів*, які чекають на переможців, - абонемент на гру у боулінг та абонемент на відвідування солярію від розважального комплексу "Хутір” та інші. Головним та золотим призом* конкурсу "Наше весілля 2009” є сертифікат на придбання ювелірного виробу від ювелірного салону "Золото "Весільні обручки".

* під призом розуміється право придбання товару за 1 грн.