Як повідомили представники компанії Yota Devices, презентація смартфона YotaPhone 2 відбудеться 2 грудня цього року, а незабаром після заходу новинка з'явиться на полицях магазинів.



pic

YotaPhone другого покоління був представлений в ході лютневої виставки Mobile World Congress 2014. Основною родзинкою смартфону є наявність відразу двох дисплеїв. На лицьовій панелі пристрою розташовується 5-дюймовий Full HD-дисплей, що виконаний за технологією Super AMOLED.

pic

А на задній стороні корпусу розташований 4,7-дюймовий сенсорний екран що створений на основі електронних чорнил та має роздільну здатність 960x540 пікселів.

Сам апарат побудований на базі чотириядерного процесора Qualcomm Snapdragon 800 з тактовою частотою 2,3 Ггц та оснащений 2 Гбайт оперативної і 32 Гбайт вбудованої пам'яті з можливістю розширення за допомогою карт формату micro-SD.

pic

Також в апараті присутні 8 Мп основна і 2 Мп фронтальна камери, GPS-приймач, адаптер NFC, бездротові модулі Wi-Fi і Bluetooth. Смартфон функціонує під управлінням операційної системи Android 4.4 KitKat.

Компанія планує випустити споживчу версію YotaPhone 2 і модель для корпоративного ринку. Ціна поки не повідомляється,але за деякими даними, вона складе близько $ 700.

Джерело: geeky-gadgets