На мирний протест під стіни УМВС вийшли сьогодні громадські активісти, які захищають тварин. Їх обурила поведінка людей, які днями живцем підпалили цуценят, а також постійно травлять бездомних тварин. Активісти переконаніні працівники міліції ігнорують такі порушення, і ці злочини не розслідують. Подробиці у нашому наступному сюжеті.

Громадські активісти організації "Зоозахист - Рівне " разом зі студентами РДГУ вийшли на тихий протест. Вони переконані нині безпритульних собак нікому захистити. Та ще й міліція не не поспішає розслідувати дані злочини. Тому пікетувальники вимагають знайти та покарати злочинців, так званих «догхантерів», які знущаються та вбивають тварин.

Звинувачення активістів правоохоронці відкидають. Кажуть лише цьогоріч, отримали 46 заяв від мешканців, які постраждали від собак. Водночас запевнили, що слідчі роботи ведуться.

Молодь також висловила занепокоєння та протест проти насилля, хоча й самі неодноразово відчували загрозу від бездомних собак.

Активісти наголосили захищатимуть тварин і надалі, а якщо міліція не працюватиме добросовістно, тоді звертатимуться у вищі інстанції.