Діти зі Сходу України відвідали цирк Олімп та переглянули феєричне «Імперіал-шоу».

21 листопада рятувальники Держслужби з НС вже традиційно запросили дітей з багатодітних родин, які тимчасово проживають у Рівному, на виставу до цирку Олімп на перегляд феєричного «Імперіал-шоу».

Хлопчаки та дівчата, що були змушені залишити власні домівки, із непідробленою цікавістю спостерігали за виступами веселих клоунів, безстрашних дресирувальників, майстерних еквілібристів та фокусників.

Юні глядачі не лише спостерігали за шоу, але й взяли участь у конкурсах на арені цирку. Завдяки такій насиченій програмі та позитивній атмосфері дітлахи отримали яскраві емоції, потужний заряд енергії та гарного настрою, веселощі та захоплення, а спогади у їх пам’яті залишаться ще надовго.

«Такі заходи дозволяють дітям хоча б трохи відволіктися від тих проблем, які випали на їхню долю. Наші рятувальники при постійній підтримці обласної влади й надалі будуть організовувати для приїжджих зі Східних областей громадян України цікаві розважальні та пізнавальні заходи, щоб ця категорія людей ніколи не відчувалася покинутою зі своїми проблемами на самоті», - зазначив начальник Головного управління ДСНС у Рівне нській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.



pic

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС у Рівне нській області