Нещодавно керівництво Здолбунівського районного відділу міліції влаштували для вихованців підшефного закладу – КЗ «Мізоцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат I-III ст.» цікаві зустрічі.

Школярі відвідали музей історії міліції Рівне нщини та Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Рівне нській області. Тут діти дізналися про етапи створення органів внутрішніх справ, про минуле та сучасне вартових правопорядку. Кожен з них уважно слухав розповіді про роботу міліції. Тепер школярі знають, що робота в їхніх шефів-наставників дійсно нелегка та небезпечна. З величезною цікавістю вони розглядали представлені в музеї експонати.



pic

Із своїми вихованцями міліціонери провели змістовну бесіду щодо правил поведінки аби запобігти їх втягнення у злочинну діяльність чи вчинення ними протиправних вчинків. Після цього дітям вручили солодощі.



pic

Вихованці зізнавалися, що екскурсія була надзвичайно захоплюючою та пізнавальною та подякували районним міліціонерам за приємно проведений час.

– Наше щастя – в наших дітях. Надзвичайно приємно бачити усмішки на їхніх обличчях. Ми раді, що такою зустріччю залишили в серці кожного бодай маленьку частинку радості. – стверджує начальник Здолбунівського РВ УМВС майор міліції Олександр Панасюк.

Джерело: Здолбунів City