Герой України, полковник ЗСУ на прізвисько "Сумрак" Ігор Гордійчук потребує допомоги на реабілітацію. Із проханням допомогти до громадськості звернувся начальник управління агропромислового розвитку Корецької райдержадміністрації Я.Кубай.

"Звертаюся до Вас з великою надією в тому, що Ви зрозумієте батьків і сім'ю тяжкопораненого Героя України, полковника Збройних Сил України Гордійчука Ігоря Володимировича, і зробите все можливе від Вас залежне в тому, щоб наш земляк, уродженець с. Залізниця Корецького району повернувся до життя і ще довго служив на благо незалежної нашої з Вами держави.

29 серпня полковник Гордійчук Ігор Володимирович залишився в глибокому тилу російських військ і з невеликою групою бійців тримав оборону. Після отримання тяжкої черепно-мозкової травми російські десантники залишили його на полі бою як безнадійного. Однак він вижив і через два дні його направили в найближчий госпіталь.

Боротьба за життя тривала 60 днів, було проведено декілька операцій, і тільки після цього з’явилася надія на повернення до життя. Батьки і сім`я віддали б все, що могли, аби син, чоловік і батько залишився живим. Попереду ще довгий період реабілітації, який потребує багато коштів.

Надати фінансову допомогу на реабілітацію тяжкопораненого Гордійчука Ігоря Володимировича можна перерахувавши кошти на рахунок.

Реквізити для перерахування коштів:

Картрахунок: 4149497814817559 – ГОРДИЙЧУК ТАТЬЯНА МИХАЙЛОВНА (дружина)