- Якщо цієї зими дороги «не переживуть», тоді фірма-підрядник ніколи не братиме участі у тендерах, - запевняє Михайло Кириллов.

Голова обласної ради Михайло Кириллов попередив, що навесні особисто виїде та перевірить якість дорожнього покриття там, де його ремонтували цьогоріч. Про такі плани він повідомив на бюджетній комісії під час обговорення питання перерозподілу коштів спецфонду обласного бюджету на ремонт та реконструкцію автодоріг.

Варто зазначити, що комісія погодила зміни до переліку об‘єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг, які будуть профінансовані до кінця року. Це зумовлено зміною погодних умов та неможливістю якісно зробити ремонт доріг. Тож обранці рекомендують додати кошти на ті дороги, які вже відремонтовані, аби не було заборгованості й зняти фінансування з тих об‘єктів, які неможливо завершити до кінця року. У цьому контексті депутати порушили питання контролю за якістю та довговічністю виконаного ремонту автодоріг. Обранці зазначили, що часто буває так, що відремонтована дорога наступного року вже розбита та знову потребує ремонту.

- Я візьму переліки доріг, на будівництво чи ремонт яких ми виділяли кошти обласного бюджету в цьому році, та особисто навесні перевірю їх стан. Якщо зими ці дороги «не переживуть», тоді фірма-підрядник, що виконувала ремонт, ніколи не братиме участі у тендерах, - попередив голова обласної ради Михайло Кириллов.

Пропозиції по змінах, які погодили депутати, подані Рівне нською облдержадміністрацією.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської облради.

pic