У суботу, 22 листопада, відбувся завершальний етап "Бізнес-ліги «ОГО»" з міні-футболу. за першість у кубку боролись 12 команд, у фінал вийшли команди Рівнегаз та комфорт сервіс. Хто ж здобув перемогу?

12 команд цьогоріч заявилося на традиційний турнір з міні-футболу "Бізнес-ліги «ОГО»". В останній день змагань колективи розігрували між собою призові місця. Так, у матчі за бронзу перемогу здобула команда «ОГО». Золото між собою ділили команди «Рівне газ» та «Комфорт-сервіс». У нелегкому поєдинку з перемінним успіхом перевагу по черзі отримували обидві команди, та все ж у другому таймі газовики почали нарощувати впевнений відрив, що допомогло їм вибороти перемогу.

На церемонії нагородження відзначили не лише призерів, а й кращого нападника, бомбардира, захисника та воротаря. Крім того, для одного з футболістів, що в ході проведення турніру отримав серйозну травму обличчя, гравці та судді турніру зібрали 1 200 гривень на лікування. Загалом перебігом змагань гравці залишилися задоволені.

Організатори чемпіонату в свою чергу обіцяють порадувати гравців та вболівальників черговим, ще цікавішим турніром у наступному році.