Військовослужбовці з Рівного, які нині перебувають в зоні АТО, стають боржниками. За закріплені ліжко-місця у військовому гуртожитку "Горинь" бійцям продовжують нараховувати оплату. Кошти за світло і воду керівництво закладу відраховує, а от за опалення, вивіз сміття, госпотреби та заробітну плату працівникам, бійцям або ж іх родичам доводиться платити.

Син Галини Онохін Ярослав з червня місяця знаходиться в зоні АТО. І поки молодий чоловік боронить кордони нашої держави та захищає країну від ворога його мамі вже півроку доводиться платити за ліжко-місце в військовому гуртожитку "Горинь", яке закріплене за Ярославом.

За увесь період бойових дій, так звані заборгованості виникли у близько півсотні військових, які мешкають в гуртожитку. Його керівництво намагається робити усе можливе, аби хоч якось допомогти.

В середньому за місяць військовий має заплатити близько 260 гривень. Гроші наче й невеликі, однак рідні бійців кожну копійку намагаються вкласти в передачу на Схід. До того ж сама ситуація абсурдна, - говорять громадські активісти. Тож вже почали діяти.

І поки активісти разом з рідними військовослужбовців чекають на реакцію та дії міських чиновників, Ярослав Онохін разом з іншими бійцями жодного разу не шкодували, що захищають нашу країну.