На засіданні постійної комісії обласної ради з економічних питань та комунальної власності депутати погодили розпорядження голови обласної ради про передачу автомобіля «Нива» з балансу КЗ «Тучинський геріатричний пансіонат» на баланс наших військовиків.

- Хоч наш БТО «Горинь» входить до складу сил АТО, наразі нашим хлопцям не вистачає автомобілів. І це погіршує боєздатність підрозділу. З цього приводу до мене неодноразово зверталися військові. Потроху, в силу можливостей, ми допомагаємо з автотранспортом. Ось «Ниву» передали, а на замін, члени комісії віддали в «Тучинський геріатричний пансіонат» позашляховик «Нісан», який перебував на балансі КП «Автобаза». На черзі в АТО стоїть ще й УАЗ, так звана «таблетка». Зараз вирішується питання передачі його на баланс військовим, - розповів Михайло Кириллов.

Крім того на засіданні депутатської комісії було погоджено передачу автомобілів УАЗ та Тойота з балансу КЗ «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» у власність територіальних громад Костопільського та Дубенського районів для використання медичними закладами цих районів.

Про це повідомили в прес-службі Рівне нської обласної ради.