У житті як на широкій ниві. Свій 90-річний ювілей святкує житель Рівного, ветеран УПА Василь Кирилюк. У своєму віці чоловік продовжує активний спосіб життя - садить городину на малій бАтьківщині, спілкується зі своїми однолітками, та очолює братство. Каже, усе це допомагає йому почуватися непоганенько. З ювілеєм іменинника прийшов привітати і міський голова Рівного. Як нині живе ветеран УПА?

Василю Кирилюку сьогодні 90. Найпершою іменинника привітала молодша донька. Каже, вона в сім'ї завжди була татусева доня. Родина вітатиме ювіляра у вихідні, тоді приїдуть гості зі столиці. Для Василя - 90-річчя привід згадати свій довгий життєвий шлях. Народився ветеран у селі Дермань, Здолбунівського району. Вчився за Польщі, Радянських часів, і навіть за німецької окупації.

Не обійшли стороною і трагічні події в житті довгожителя: членство в лавах УПА та бої з військами НКВС. Щоправда світлин тих часів не залишилось, їх знищувала радянська влада.

Сьогодні іменинника вітають міський голова, соціальні працівники та журналісти. Спеціалісти кажуть, Василь Кирилюк є активним учасником багатьох заходів. У своєму віці до столиці їздить та подорожує рідним краєм.

Іменнинник дожив до такого поважного віку, дотримуючись певних правил у житті. Секрет довголіття відкриває вже молодша дочка ветерана Оксана.

Василь Кирилюк досі зберіг молодецький запал. Веде активний спосіб життя, відвідує ярмарки і спілкується з друзями.

У житті ювіляр дотримувався культурного ставлення до людей, це, каже, і допомогло йому пройти довгий та насичений подіями життєвий шлях.