За минулу добу терористи здійснили 45 атак з використанням артилерійсько-мінометного вогню та іншого озброєння.

Триває битва за аеропорт ДОНЕЦЬК. Наші «кіборги» непохитно тримають позиції у старому та новому терміналах летовища.

Наданий час - найбільшим ворогом мужніх оборонців аеропорту є холод та хуртовина.

В зону ураження ворожої артилерії потрапили населені пункти: Сокольники, Нижньотепле, Макарове, Вільхове, Щастя, Трьохізбьонка. Піски, Авдіївка, Веселе, Тоненьке, Сєвєрне, Красногорівка, Нобахмутовка, Опитне, Камянка, Славне, Нікішене, Малоорлівка, Ольховатка, Дебальцево, Новоласпа, Гранітне, Миколаївка. На маріупольському напрямку посилено заходи для боротьби із диверсійними групами противника та ворожими БПЛА.

Артилерія сил АТО нанесла 22 вогневих удари для придушення вогневих позицій бандитів. Наголошуємо, що вогонь у відповідь відкривається лише у тому випадку, коли в зоні ураження не має мирних мешканців.

З компетентних джерел сталі відомі результати перестрілки між бойовиками НЗФ в районі Олександрівки (Донецької обл.) було знищено 1 САУ, 1 тягач та 1 “Град”.

В одну з Донецьких в’язниць було доставлено 60 осіб так званих «козачків», які вперто відмовлялися воювати. Після дводенної «обробки» їх у приміщенні катівні донецького СБУ, бойовики вивезли своїх поплічників-дезертирів у Росію.

Російські найманці, які активно брали участь в бойових діях, відмовляють воювати, через невиплату їм грошової винагороди.

Також перевірено інформацію про результати сутички між 1-м батальйоном козаків Козіцина та силами т.з. "ЛНР". в н.п. АНТРАЦИТ (Луганської обл.) втрати з обох боків близько 20-ти осіб убитих.

Упродовж доби в результаті обстрілів населених пунктів зі сторони бойовиків поранено 2 та загинули 2 цивільних осіб.

Про це повідомили у прес-центрі АТО.