Горезвісна криза ударила по гаманцю? Це ще не привід відмовлятися від святкування Нового року! Нам криза не страшна! Отже, спробуємо викрутитися.

Прикрашаємо дім Може, відмовитися цього року від купівлі живої ялинки? У місцях продажу лісових красунь можна попросити декілька гілочок. Ну який джигіт красивій жінці відмовить?! Або такий варіант. Вручаємо своїм дітям лист ватману (при варіанті “нуль витрат” – рулон непотрібних шпалер) і просимо фарбами намалювати ялинку. Велику і красиву. Потім акуратненько вирізаємо цей шедевр по контуру, прикріплюємо до стіни і степлером або на скотч кріпимо прикраси. І діти задоволені від своєї безпосередньої участі в підготовці свята, і ми вийшли зі становища.

Подарунки Напевно, це одна з найбільш витратних статей у передноворічному бюджеті. Всі ці свічки-статуетки-брелоки неабияк приїлися? Пропоную зробити своїм друзям і колегам дуже приємні й зовсім невитратні подарунки. Скачуємо з Інтернету який-небудь “майстер створення календарів”, редагуємо, вставляємо в нього фото коханих і дорогих – і в друк. Якщо немає відповідного принтера, віддайте електронний носій у будь-який фотоцентр. Там все це красивенько і недорого роздрукують і при бажанні можуть заламінувати. Приємно одержати такий оригінальний подарунок – календар із зображенням своєї сім'ї, власним фото або фото дітлахів.

Пригощання Пригадайте, у вас завжди доходить справа до гарячих страв і тортів? А скільки днів ви потім доїдаєте приготоване? Давайте позбавлятися шкідливої звички об'їдатися в новорічну ніч! Краще зробимо так: два-три салати, ковбаска/м'ясо (“Капусточка, звичайно, добре, але в домі, мамо, треба м'ясні закуски тримати” - х/ф “Ширлі-мирлі”), бутерброди/канапе, можна рибу і обов'язково фрукти. Може, стане в нагоді щось з літніх й осінніх заготовок. Головне – все красиво сервірувати. Новорічний стіл готовий.

Приємного і веселого свята!

Женские страсти