Яка серйозна проблема з’являється перед новорічними святами? Правильно – відповідне вбрання. Ідеальний варіант – нарешті зважитися на справжню вечірню сукню. Можеш бути впевнена, що це придбання тобі стане в нагоді ще не раз.

* Якщо ти збираєшся в теплі країни, при купівлі зверни увагу на склад тканини. В умовах сорокаградусної спеки в сукні з еластану чи органзи не вижити. Віддай перевагу шовку. * Протяги – повсюду. Візьми пашміну або хутряну горжетку, щоб прикрити спину і плечі. * Перед святом наведи довідки, хто що планує одягти: вірогідність двох однакових суконь на вечірці мала, але – все-таки. * Якщо ти ніколи не носила лелітки, пір'я і 15-сантиметрові шпильки, важлива вечірка не повинна стати для цього стартом. Краще почуватися упевнено й комфортно.

Інша справа, що свято серед друзів і близьких – привід одягти те, що давно хотілося. У цьому випадку ніхто не зможе перешкодити тобі вбратися феєю, якщо це відповідає твоєму настрою.

Купівля вечірнього вбрання: придбання гідної речі – це справжнє полювання, на яке може піти цілий тиждень.

* Спершу погортай модні журнали, ознайомся, які фасони найактуальніші. * Всі практичні міркування, окрім зручності й комфорту, відкинь геть – невже светри і нескінченні джинсы галифе не набридли за рік? * Не відкладай купівлю на останній тиждень і тим більше на останній день перед вечіркою. * Уважно ознайомся з асортиментом у декількох магазинах, й обов’язково все скрізь приміряй. * Вечірня сукня - це настрій, образ. І від того, що на тобі вдягнуто, залежить, як ти виглядаєш і що відчуваєш. * Відправляючись за покупкою, вдягни гладку безшовну білизну і захопи з собою туфлі на високому підборі, відповідні парадно-вихідним. *Скроєне навскіс плаття завжди сидить краще. * Бажано, щоб важкі сукні були з внутрішнім тонким поясом, а корсети – на бретелях. Це гарантія, що вони не спадатимуть і не зміщуватимуться на тобі. * Дорогу сукню краще вибирати більш стриману, економний варіант може бути яскравим. * Вірна ознака того, що наряд вибраний правильно, – твій настрій, що стрімко поліпшується від примірки.

Але для найпрекраснішої сукні потрібна прихована підтримка. До будь-якого, найбільш відкритого наряду можна підібрати потрібне бра. Безшовні, прозорі, такі, що підтягують, push-up – усі вони створені для того, щоб ти відчувала себе максимально комфортно.

* на шию і талію: Бра з трьома бретелями дозволяє носити плаття з американською проймою. * відкриті плечі: Бра без верхніх бретелей і плаття з глибоким декольте – кращий дует. * глибокий виріз: Облягаюче відкрите бра дозволить відчувати себе дуже розкуто. * єдине ціле: Під обтягуючий топ носять щільне бра, без бретелей. * стягуючий корсет: корсет одночасно піднімає груди і зменшує талію. * push-up на показ: push-up робить груди високими і спокусливими. Чоловікам не встояти. * повна свобода: таке бра накладається на груди і не має ні швів, ні бретелей. * відкрита спина: Єдиний вихід – безшовне бра на прозорих бретелях. * Важкі, мелодійні, неймовірно красиві сережки (як у східних красунь) личать практично всім.

Поради: 1. Завдяки сережкам-підвіскам кругле лице здається худішим. 2. Злегка квадратний або подовжений контур обличчя краще згладити за допомогою круглих сережок або кліпсів. 3. Якщо ти повненька або твою шию не можна назвати дуже довгою, від широких кольє – ошийників краще відмовитися. 4. Браслети і персні привертають увагу до рук. Поклопочися про те, щоб твій манікюр був бездоганним.

* Щоб привернути увагу, одягни атласні босоніжки, всипані стразами. Приймай компліменти і не шкодуй витрачених грошей. Тим більше що такі босоніжки будуть актуальні не тільки в Новий рік, а й наступного літа.

Порада: Як швидко перетворити буденний наряд на вечірній: * Захопіть з собою на роботу розшитий бісером пояс, масивну брошку або сумочку з лелітками. * У макіяжі зробіть акцент на одній деталі: або підведіть темним очі, або використовуйте золоті тіні, або сильно нарум'яньтеся. * Закрутіть волосся в пучок, пригладьте блискучим гелем і заколіть шпилькою зі стразами. * Розпущене волосся прикрасьте шпилькою у вигляді метелика.

Як виправити помилку у вбранні: Ви перестаралися і тепер почуваєтесь, як новорічна ялинка. Зніміть що-небудь, наприклад, яскравий жакет або масивні прикраси, загорніть рукави і розстебніть верхні ґудзики. Це додасть вигляду розслаблення. Якщо ви навпаки, виглядайте недостатньо солідно, поводьтеся так, ніби ви знехтували дрес-кодом абсолютно свідомо.

На скільки пристойно спізнюватися? 5 хвилин – якщо ви запрошені на діловий сніданок. 10 хвилин – якщо ви йдете на діловий ланч або на весілля. 20 хвилин – якщо призначена урочиста вечеря або корпоративний захід. 30 хвилин – якщо на порядку денному коктейль або презентація в робочий час. 1 годину, якщо ви йдете на відкриття бутику, коктейль або презентацію після восьми вечора.

10 ІДЕЙ ДО НОВОГО РОКУ: Захопившись передноворічним шопінгом, купуючи подарунки, ти й не відмітила, як не залишилося грошей на запаморочливу сукню. Вихід є.

* Хутряна пелерина: Щоб зробити самій пелерину, буде достатньо шматочка штучного хутра 100 на 100 см, 40 см атласної стрічки і нашивка. Склади хутро вдвічі і проклади строчку уздовж зрізів, залишивши два зазори по 3 см. Розріж атласну стрічку на дві рівні частини. Встав стрічки в отвори і приший до хутра. Залишається прикрасити пелерину кумедною виблискуючою нашивкою.

* Туфелька для Попелюшки: За допомогою плоскої кисті вкрий старі босоніжки перламутровою акриловою фарбою. Дай фарбі добре висохнути. Підбери паєтки відповідного відтінку і форми і наклей їх на поверхню туфель суперклеєм. Щоб увінчати босоніжок красивими бантиками, тим же клеєм крапни на поверхню ремінця і відразу приклади атласну стрічку. Коли заклеїш поверхню ремінця, залиши для бантика по 20 см стрічки з кожного кінця. Готово!

* Спортивний шик: До старого широкого напульсника приклей суперклеєм чорну атласну стрічку. Кінці стрічки загорни усередину і теж приклей. Посередині атласного браслета наколи велику виблискуючу брошку.

* Непроста сукня: Щоб із звичайної чорної сукні зробити святкову, тобі знадобиться близько 1 м бейки з паєтками і 3 м мереживної тасьми. Приший бейку з паєтками по краю горловини і вирізів рукавів. Тасьму наший під грудьми і по низу. Окремо зроби бантик і закріпи його посередині стрічки, яку ти пришила під груди.

* Дорогоцінний пояс: Підбери крупні намистини, а ще краще – купи нитку найкрупніших намистин для гаптування. Зверни увагу, щоб довжина нитки була трохи більша, ніж обхват твоєї талії. Зніми намистини з нитки і нанизуй їх наново, але вже на капелюшну гумку, залишивши по 2 см з кожного кінця. Надівши всі намистини, зроби на кожному з кінців петлю, пришивши “хвостик” (ті самі 2 см) до гумки. У петлі, що утворились, просунь по широкій атласній стрічці й акуратно приший до петлі гумки.

* Троянда-браслет: Візьми старий браслет шириною не менше 3 см. Обгорни його широкою атласною стрічкою зеленого кольору. Закріпи стрічку у одного кінця браслета, намотуючи її навколо доти, поки не дійдеш до протилежного кінця. Закріпи кінець ниткою. Із стрічки рожевого кольору зроби квітку, акуратно закрутивши її по колу. Бутон, що вийшов, закріпи ниткою з голкою. Приший троянду до браслета. А щоб вона запахла, крапни всередину бутона трохи улюблених парфумів.

ПРАВИЛА СНУ: Перед безсонною ніччю необхідно відпочити. Лягайте відразу після обіду, але спати потрібно не більше трьох годин. Прокинувшись, прийміть прохолодний душ. Відвівши на активну діяльність три години, знову лягаєте. Тепер тривалість “сонної” години повинна бути кратна 1,5 – наприклад, 3, 4, 5 або 6. Такий графік дозволить впродовж всієї святковій ночі зберігати бадьорість і відмінний настрій. А якщо все ж таки почне хилити до сну, помасажуйте мочки вух хвилини дві – і дрімота мине.

Джерело женские страсти