Наскільки важливо правильно підібрати подарунок дідусю, тату, сину, братові, коханому чоловікові, колезі, другу чи сусідові? Повірте, милі пані, чоловіки так само радіють подарунком, як і Ви. Тільки висловлюють свої емоції набагато рідше.

У цей день чоловіки, перш за все, будуть чекати привітання від своїх улюблених жінок. Що ж краще дарувати чоловікам?

За традицією в день армії намагалися подарувати щось так чи інакше пов'язане з атрибутами мужності, військової чи іншої чоловічої доблесті.

Всі подарунки в цей день повинні бути красивими і строгими. Ніякої фривольності! Хорошим подарунком можуть бути будь-які аксесуари.

У вашого чоловіка є машина? Чудово! Можна подарувати що-небудь для автомобіля - брелок, GPS-навігатор, декоративний автомобільний компас.

Він - ділова людина? Дуже добре! Прекрасний подарунок - годинник, авторучка, калькулятор, діловий блокнот, щоденник. 

Дарувати одяг, ремінь, краватку, сумку можна лише в тому випадку, якщо ви впевнені, що ця річ йому підійде. При виборі такого подарунка потрібно добре знати смак чоловіка. 

Прекрасним подарунком так само може бути строгий, витончений сувенір, який можна поставити на робочому або домашньому столі. 

Варто зробити йому такий сюрприз, щоб він залишився радим і на вас подивився новими очима. Як із цим вгадати? Потрібно поспостерігати за його звичками, захопленнями, побажаннями. Характер і темперамент чоловіка теж мають важливе значення.

Ну, і не можна забувати про історію свята. 6 грудня - це не просто день чоловіків, це День Збройних Сил. Потрібно дати йому відчути, що він захисник, воїн, герой. Хай поки і не всього народу, не всієї країни, але ж Вас то точно!

P.S: Ніжно поцілуйте і обов'язково сьогодні скажіть своєму коханому: ти - справжній воїн, захисник і герой!