Надходження до бюджету - першочергове завдання, яке платники виконали цьогоріч на 102%.

Представники місцевого бізнесу та господарюючих структур намагаються своєчасно та в повному обсязі сплачувати свої зобов’язання по податках, зборах та платежах. Як наслідок - збільшення надходжень у порівнянні з минулорічними показниками. Так, зокрема, за одинадцять місяців поточного року до Зведеного бюджету від платників Рівного надійшло 950,0 млн грн , відповідно планові завдання виконано на 102 %. Місцевий бюджет Рівного за цей період отримав 522,6 млн грн.

Як зазначив начальник ДПІ у м. Рівному Михайло Калитюк, зберігається позитивна тенденція щодо збільшення надходжень від сплати ряду податків. Зокрема, з єдиного податку приріст надходжень до аналогічного періоду минулого року склав 8,4 млн грн, податку на доходи фізичних осіб - 5,2 млн грн, акцизного податку - 4,6 млн грн, плати за землю – 1,8 млн грн, плати за воду – 0,4 млн грн, збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності – 0,4 млн грн та з низки інших.

Ці показники свідчать про відповідальність представників бізнесу перед державою у наповненні бюджету та забезпеченні безперебійного виконання нею своїх функцій в складних реаліях економічного сьогодення.

Про це повідомили у прес-центрі ДПІ у м. Рівне .