Тайванська компанія JoyRay збирається створити годинник Jumpy, який націлений спеціально на дітей віком від п'яти до восьми років. Пристрій буде оснований на власній відкритій платформі.

Годинник Jumpy отримає 1,6-дюймовий квадратний екран, 2-ядерний процесор, гіроскоп, G-сенсор, Bluetooth 4.0, захищені від попадання вологи мікрофон і динамік. Пристрій буде сумісним із Android і IOS. Годинник поміщається в змінний кольоровий гумовий кожух з ремінцем.

JoyRay обіцяє випускати нові додатки на щомісячній основі, включаючи ігри на основі управління жестами і розпізнаванні голосу, програми-оповідачі та інструменти для освоєння мови.

pic Компанія намагається зробити годинник як можна більш цікавими для дітей. Наприклад, вона працює над додатком, що дозволить простим рухом руки управляти механізованим кулею з Bluetooth-підключенням.

pic

Інший додаток являє собою монітор активності - свого роду Тамагочі, але навпаки: мальований персонаж пса на прізвисько Чаббі буде нагадувати дітям, коли потрібно більше рухатися і пити достатньо води.

pic

JoyRay працює над зарядним пристроєм у вигляді робота, для якого годинник виконують роль морди. Поставивши годинник на зарядку, діти зможуть як і раніше взаємодіяти з ними в ігровій манері.

Вартість годинника становить $ 99, а поставки готових виробів можуть розпочатися вже в березні.