Оскільки символом 2015 р. є синя дерев’яна Коза, то щоб догодити їй і принести удачу в свій будинок, слід прикрасити ялинку на Новий рік 2015 по-особливому.

Зокрема, на ялинку слід повісити сині кулі і різноманітні іграшкові дерев’яні вироби. Це можуть бути спеціальні легкі різьблені і розфарбовані фігурки, вироби з дерева. Ними можна на Новий рік 2015 нарядити ялинку або навіть поставити на новорічний святковий стіл. Тенденція 2015 року – іграшки і прикраси ручної роботи, приміром, можна виготовити нитяні кулі і повстяні іграшки, які дуже популярні в цьому сезоні.

Ялинку на Новий рік 2015 прикрасити бажано не яскраво і не строкато, щоб вона таким чином створювала затишок і домашнє тепло. Доречні будуть дзвіночки, серпантин, паперові ялинкові іграшки, стрічки, обшиті ажурні серветки. Наприклад, можна прикрасити гілки новорічної красуні на Новий рік 2015 кількома синіми бантиками зі стрічок. У цьому році слід утриматися від великої кількості дощику і мішури, оскільки Коза – тварина лагідна і спокійна. До того ж подібні прикраси будуть виглядати не зовсім доречно з прикрасами ручної роботи.

Не варто перестаратися з прикрашанням ялинки, обов’язково за старою доброю традицією повинна бути фігурка – талісман року Кози (Вівці). Щоб принести успіх у Новому 2015 році, нею слід нарядити чи прикрасити ялинку 2015 або поставити під неї разом з іграшковим Дід Морозом – це не забороняється.

Тим, кому пощастило і у них на Новий 2015 рік ялинка буде знаходитись на ділянці або біля будинку – її також можна прикрасити (нарядити), але тоді варто обмежитися ялинковими іграшками та прикрасами, які стійкі до різних атмосферних явищ.