Як завжди незадовго до Нового року у багатьох жителів нашої країни з’являются зазвичай схожі питання новорічної тематики, наприклад: як правильно зустрічати і святкувати Новий рік 2015, що одягнути і що приготувати в новорічну ніч і т.д – це дійсно дуже важливі запитання, на які ми постараємося Вам відповісти якомога лаконічно і доступно.

Оскільки, як відомо, Коза – досить наївна і щира тварина, але вона не любить фальші, тому святкувати Новий рік 2015 краще в колі сім’ї, зі своїми рідними і близькими друзями, щонайменше, з тими, з ким би ви могли вести себе розкуто, одним словом – бути самим собою.

Що стосується новорічного меню і страв, то безумовно, для того щоб правильно святкувати, на новорічному столі в 2015 році повинні бути присутні у великій кількості овочеві страви і фрукти, різноманітна зелень, молочні продукти і сири – не забувайте, що Коза (Вівця) травоїдна тварина, тому на святковому столі 2015 має бути якомога більше овочів і фруктів.

Якщо ви прагнете саме правильно зустрічати Новий 2015 рік Кози, то бажано свій будинок або квартиру прикрасити зображеннями та фігурками кіз і овець. Посуду для новорічного столу – вибирайте білу, а якщо є така можливість, то поставте дерев’яну, свічки також будуть дуже доречні. Не забувайте, що – Вівця (Коза) полохлива тварина, тому правильно святкувати (зустрічати) Новий рік 2015 без занадто гучної музики або іншої метушні. Правильним буде – створити затишну романтичну обстановку в будинку, з приглушеним світлом і спокійною, негучною музикою.