Нещодавно колегія суддів Дубенського міськрайсуду винесла вирок щодо 55-річного жителя Млинова Віктора, котрий у червні цього року під час сварки смертельно травмував свого 21-річного сина Романа.

У цій сім’ї конфлікти між чоловіками були явищем нерідким і не обмежувались лише словесними образами, часто в хід ішли й кулаки. Останнє їх непорозуміння виникло, коли обоє були вдома самі. Роман хотів випити трохи оковитої, батько, продовжуючи нарізати сало до обіду, відмовився. На цьому й зав’язалася шарпанина, в результаті якої Віктор вдарив сина ножем у груди. Хлопець встиг вийти на вулицю, де впав на подвір’ї горілиць. А вбивця тим часом побіг до сусідки із криками: «Я зарізав Романа!».

Обоє чоловіків були по кілька разів судимі. Молодший – за спричинення тілесних ушкоджень батькові, а останній загалом має за плечима більше десятка літ ув’язнення за злочини різного роду.

Начальник Млинівської міліції Сергій Волков нагадав, що під час досудового розслідування, яке тривало за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), Віктор перебував під вартою.

Санкція цієї статті передбачає 15 років за ґратами.

Про це повідомили у Млинівському РВ (із обслуговування Демидівського та Млинівського районів) УМВС України в Рівне нській області