Все сталося ввечері. Рівнянин саме повертався додому. Кілька кроків не дійшов до свого під’їзду і став жертвою двох нападників. Чоловіка били молотком та ножем. Лише дивом він зміг врятуватись бо зловмисників налякали перехожі.

Подія відбулася на вулиці Ювілейній близько 22 години вечора. 30-річний Євген вийшов з автомобіля і попрямував до свого під’їзду. Побачив чоловіка, який ішов йому на зустріч.

Чоловік достеменно не знає скільки часу так продовжувалось. Незнайомці поранили його ножем у ногу, розбили голову. Знущання закінчились, коли з під’їзду вийшли люди. Зловмисники втекли.

Потерпілий самотужки зміг зателефонувати у міліцію. На місце прибула слідчо–оперативна група.

Зараз потерпілий лікується у мед закладі. Загрози для життя не має. Каже, нападники йому незнайомі. Але встиг їх добре розгледіти. Тому зможе упізнати якщо працівники міліції їх упіймають.

Зараз кримінальне провадження відкрите за фактом нанесення умисного легкого тілесного ушкодження. Поки невідомим злочинцям загрожують максимум виправні роботи. Міліціонери припускають, що статтю можуть перекваліфікувати на хуліганство. А тут санкція статті вже набагато суворіша - до чотирьох років у колонії.