Кілька працівників рівненської міліції можуть бути звільнені через резонансне пограбування обласного управління. Про це розповіли представники Міністерства внутрішніх справ журналістам «Четвертої влади». Комісія вже закінчила своє розслідування.

Нагадаємо, 26 листопада невідомі особи пограбували слідчого міліції. З його робочого кабінету, що на вулиці Хвильового у Рівному, винесли 80 тисяч доларів США та 136 кілограмів бурштину. Все сталося вночі. Зловмисники проникли на задній двір управління, а далі через вікно - у кабінет слідчого.

Версій даної події було багато. Одна з них, що до події причетні діючі або ж колишні працівники міліції, які достеменно знали, де саме лежать гроші та каміння. Аби з’ясувати всі обставини події, до управління прибула комісія з МВС. Журналістові порталу "Четверта влада" представник міністерської комісії Юрій Мартиненко розповів, що працівники міліції недбало поставилися до виконання своїх посадових обов'язків і дехто має позбутися посад.

Про кого конкретно йде мова - Юрій Мартиненко не сказав. Але додав, що аналогічний випадок 15 років тому стався у Голосіївському районі міста Києва. Тоді з відділку міліції викрали 120 тисяч доларів. Винних встановили і посадили на 5-6 років за ґрати, а грошей так і не знайшли.