Темперамент, на відміну від багатьох інших людських рис, приховати досить складно. Багато в чому саме від нього залежить поведінка людини в сексі. Як же розпізнати сексуальний темперамент коханої?

Який фрукт любить вона?

За переказами, в Середньовіччі чоловіки, вибираючи собі супутниць життя, влаштовували претенденткам "фруктове" випробування. Перед дівчатами ставили піднос з фруктами і просили вибрати всього один плід. Вважалося, що смакові переваги потенційних наречених розкажуть про те, які вони будуть в ліжку.



pic

Ананаси

Вважається, що їх вживають однолюбки. Цей тип жінок звик жити, керуючись не почуттями, а розумом, і часто «закутий в броню», яку важко пробити. Зате тим, кому це вдається, бачать м'яку серцевину в душі любительки ананасів.

Їхні партнери будуть вражені багатим внутрішнім світом і позитивною енергетикою, яка переповнює замкнутих і серйозних, на перший погляд, дам. У сексуальному відношенні ці жінки розкриваються теж не відразу і завдяки своїй непередбачуваності довгий час залишаються для чоловіків загадкою.

Банани

Товстошкірими цих жінок можуть назвати тільки ті, хто не знайомий з ними близько. Насправді у любительок бананів тонка і ранима душа. За життя їх оточує багато чоловіків, тому що ці дами просто чарівні, але в той же час вельми самокритичні, тому вказувати на їхні недоліки чоловікам не варто. В іншому випадку молодий чоловік ризикує стати найлютішим ворогом.

Персики

Це складні натури, зрозуміти яких досить важко. Але насправді за показною манірністю ховається бажання жити повним життям. Саме ці жінки найбільше люблять сексуальні експерименти, але проводити їх готові тільки з перевіреними партнерами. Тому, перш ніж скуштувати всі радощі статевого життя, претендентам в коханці доведеться пройти жорсткий відбір.



pic

Яблука

Їх люблять тверді, прямі і консервативні дами. Сексуальний темперамент у них невисокий, і в ліжку з цими жінками буде все, як у всіх. Однак незаперечним плюсом поціновувачів цього плоду є їх вірність партнерові.

Груші

Як правило, це жіночні і ефектні представниці прекрасної статі. Вони звикли перебувати в центрі уваги і ловити на собі чоловічі погляди. Тому тим, хто хоче опинитися з ними у ліжку, потрібно буде їм підіграти.

Виноград

Ця категорія жінок не терпить самотності. Вони беруть від життя максимум і рідко засипають в ліжку одні. У їхній компанії весело і цікаво, тому головна вимога, яке вони висувають до своїх партнерів - вміння дивувати.



pic

P.S : А іноді можна і фруктовим салатом посмакувати :)