Делегація освітян міста Рівного брала участь у міжнародній науковій конференції з теми «Формування особистості в сучасних умовах міжкультурної комунікації», що відбулася у місті Пйотркув Трибунальський (Польща) з 27 по 30 листопада 2014 року.

У складі делегації були: головний спеціаліст організаційно-інспекторського відділу управління освіти Рівне нського міськвиконкому Валентина Середюк, директор Рівне нської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів «Центр надії» Олена Шенкнехт, директор Рівне нської ЗОШ №1 ім. В.Короленка Олена Серветник, заступник директора школи «Центр надії» Марина Вареник, заступник директора РОЛІ Тетяна Джус, практичний психолог ЗОШ №27 Вікторія Позднякова.



pic

pic

pic

Із ґрунтовними доповідями на конференції виступали представники шкіл-партнерів України та Польщі. Учасниками конференції також обговорено питання основ формування міжкультурної компетенції особистості, полілінгвального світогляду учнів в сучасних умовах глобалізації освіти.



pic

pic

pic

Учасники конференції відвідали освітні заклади міста Пйотркув Трибунальський та навчальні заклади м. Клєщув, партнерство з якими налагоджено відповідно до угод про міжнародну співпрацю. Делегацію було запрошено на офіційну зустріч з п. вуйтом (мером) м. Клєщув Славоміром Хойновським.



pic

pic

pic

Про це повідомили у прес-центрі Рівне нської міської ради