Федерація Мотоциклетного Спорту України підсумувала цьогорічний сезон та нагородила призерів всеукраїнських змагань. Осторонь не залишилася й Рівненщина. Варто зазначити, програма Першого місцевого Авто-Мото-Ревю також отримала нагороду. Більш детально розповість її автор.

Вперше за роки Незалежності Федерація Мотоциклетного Спорту України підводила підсумки сезону у подібній, не досить святковій, обстановці. Виною тому, ситуація, яка склалася у державі. Через проблеми з Кримом та воєнними діями на Сході Федерація змушена була відмінити майже усі змагання міжнародного рівня. Зокрема Донбас втратив найпрестижніший етап чемпіонату світу з мотокросу у класах МХ1 та МХ2. Вищезгадані події суттєво звузили мотоспортивну мапу України.

У Рівному, столиці українського спідвею, також не вдалося провести значимі європейські змагання. Втім на все були свої причини.

Не дивлячись на проблеми в державі, Рівне не залишилося без спідвею. Вперше за роки незалежності наше місто долучилося до проведення одного з етапів Кубку Ветеранів України, переможцем якого в загальному підсумку став червоноградець Петро Федик.

У наступному році Україна отримала право проведення двох європейських гонок. Однак чи відбудуться вони це вже запитання.

Кубки, медалі та нагороди знайшли своїх чемпіонів. Без уваги не залишилися й ветерани українського мотоспорту. Згадали й про засоби масової інформації. Цінний приз та грамоту за популяризацію спідвею в Україні отримала телерадіокомпанія Рівне 1 та передача Авто-Мото-Ревю, яка й надалі радуватиме телеглядачів трансляціями найпрестижніших міжнародних змагань.