Фірма по встановленню металопластикових вікон та дверей ошукала мешканців Рівненщини на півмільйона гривень.

Цю аферу провернули троє молодиків. Вони створили фірму і пропонували людям свої послуги, а саме: встановлення металопластикових виробів. Коли замовників назбиралось чимало і кожен з них заплатив по 80 відсотків задатку – виробники зникли. Тепер ошукані люди оббивають пороги міліції і вимагають, аби їм повернули витрачені гроші.

Лідія Поліщук мешкає з чоловіком у власному будинку у Колоденці. Коли була у центрі міста, до жінки підійшов хлопець, який роздавав листівки. Запропонував свої послуги по встановленню металопластикових виробів. Рівнянка погодилась, адже молодик обіцяв хорошу знижку. Вирішила замовити вхідні та балконні двері. Вже незабаром до їхнього будинку приїхали чоловіки брати заміри.

Ціна двох дверей становила трохи більше 5 тисяч гривень. Виконавці наполягали, аби люди сплатили все до кінця інакше своє замовлення не отримають. Втім пенсіонери не поспішали цього робити.

З Людмилою Порейко сталася майже аналогічна ситуація. Жінка зустріла шахраїв на ринку. Взяла у них листівку з рекламою і замовила балконні двері та вікно. Заплатила 80 відсотків передплати, а це 3 500 тисячі гривень. Ціна виробу складала на 900 гривень більше.

Щоправда рівнянка не перевіряла чи є її замовлення на заводі-виробнику. Чекала до останнього. У день, коли у її квартирі мали встановлювати новий виріб, – ніхто не прийшов.

Дана фірма знаходиться за адресою Київська, 44, у Рівному. Щоправда нині від неї і слід прохолов. Вивіски вже немає, двері зачинені з обох боків.

Власниця кафе, яке знаходиться над цим приміщенням, здавала дану кімнату шахраям в оренду. Щоправда, тоді ще жінка не знала, хто ці люди.

І додає, жертв даних зловмисників чимало. Постійно до них приходять люди і запитують, де ділася фірма. Є припущення, що зловмисники присвоїли собі півмільйона гривень.

Ошукані люди вже оббивають поріг міськвідділу міліції. Але поки їх там ні чим не можуть втішити.

Чи ведеться розслідування за даним фактом у міліції, скільки насправді мешканців Рівне нщини стало жертвами шахраїв та яку суму останні присвоїли – ви дізнаєтесь завтра у програмі Патруль.