Для забезпечення стабільної роботи Об‘єднаної енергетичної системи України НЕК «Укренерго» продовжує запроваджувати графіки аварійних вимкнень електричної енергії.

ПАТ «Рівне обленерго» о 9-15 ранку сьогодні знов отримало команду головного диспетчера Об’єднаної Енергетичної Системи України для введення обмеження потужності по Рівне нський області. Обмеження буде введено протягом найближчих хвилин по всім районам області та м. Рівне .

Наразі частково вимкнено всі райони області та місто Рівне у районі Автовокзалу та прилеглих до нього вулиць, Радіозаводу, Північний, вул. Кн. Володимира та Біла. Відключення на цих об’єктах триватиме орієнтовно до двох годин.

ПАТ «Рівне обленерго» звернулися до «НЕК «Укренерго» та головного диспетчера системи України з проханням впорядкувати запровадження графіків для інформування населення про їх введення в оперативному режимі. Енергетики просять споживачів з розумінням ставитися до складної ситуації, що склалася, дбати про власну безпеку, не користуватися ліфтами та вимикати електроприлади, виходячи з дому.

У зв’язку з важливістю даної ситуації ПАТ “Рівне обленерго” звертається до всіх мешканців Рівне нської області з проханням максимально обмежити споживання електроенергії, особливо у години пікових навантажень, та без зайвої потреби не використовувати потужні електроприлади.

Про це повідомляють у прес-службі ПАТ «Рівне обленерго».