Рівне стає барвистим. І поки що якась "сіра зима" на вулиці тому не завада. Дивуватися не має чому, просто під'їзди на Данила Галицького, 1 взялися розмальовувати в українському стилі, аби мешканцям будинку було комфортніше. А заодно відремонтували навіси і встановили поручні на східцях. Про різнобарвну ініціативу - далі.

Ще у листопаді біля будинку №1 на вулиці Данила Галицького у Рівному почали метушитись ремонтники. Спершу взялися за входи до під'їздів, ретельно вирівнювали поверхню, білили. Адже готували основу для художників. І вже за кілька тижнів на місці облуплених стін з'явились цілі мистецькі полотна. Тепер вони надихають мешканців будинку. Кажуть, після того як при вході в під'їзди з'явились українські мотиви і життя стало яскравішим.

Більше того, каже пані Людмила, тепер за картинками на під'їздах й онуків навчає.

Щоб сподобалось мешканцям подбав депутат Рівне ради Олександр Бабат. Запросив художниць з університету, які і прикрасили будинок різнобарвними картинами. Окрім того, каже ініціатор благоустрою, відремонтували навіси над під'їздами, а в дворі з'явились нові лавочки. І це ще не крапка у допомозі мешканцям будинку, які звернулись зі своїми проблемами до депутата.

На все-про-все пішло майже 20 тисяч гривень. Ще стільки само депутат планує вкласти на встановлення у дворі дитячого майданчика. Робити його почнуть, як тільки дозволить погода. А поки біля будинку буяють мальви та зеленіє травичка - на під'їздах, що зустрічають мешканців щодня.