Держслужбовці Рівненської обласної державної адміністрації та працівники виконавчого комітету Рівненської міської ради вирішили спільними зусиллями зібрати для бійців АТО светри, тепле взуття, шапки, рукавиці, куртки та консервацію.

«Ми оголосили про збір речей в кінці минулого тижня. І вже сьогодні працівники і обласної адміністрації, і обласної ради принесли багато речей та консервації. А тому, на цьому тижні ми вже відправимо першу частину вантажу військовослужбовцям з Рівне нщини на Схід. Хочу відзначити допомогу у цьому і з боку Рівне нської міської ради. Ми спільними зусиллями формуватимемо ці вантажі й надалі», - зазначив в.о. голови Рівне нської ОДА Юрій Приварський.

- В такій ситуації, яка склалася в державі, в тому числі й на Сході, ніхто не може бути байдужим чи стояти осторонь цих проблем. Тому міська влада разом з Рівне нською обласною державною адміністрацією вирішили також в чергове допомогти хто чим може військовим. От зараз збираємо теплі речі. Це не перша і не остання така наша ініціатива. Скільки треба, стільки й будемо допомагати нашій рідній українській армії, - зауважив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради

pic