Чим ближче новорічні свята, тим сильніше більшості жінок не подобається своє відображення в дзеркалі. Але ж хочеться блищати в красивому новому платті під заздрісні погляди оточуючих… То чи можна за пару тижнів схуднути до Нового року? Якщо у вас в запасі є час, то мета цілком реальна. Зберіть всю волю в кулак, щоб почати прямо зараз процес схуднення.

Напередодні чергового Нового року ми бажаємо відкоригувати свою фігуру та задаємо собі питання, чи існує спеціальна передноворічна дієта. Такий метод схуднення відомий та спрямований на те, щоб за 10-12 днів розвантажити організм. У свою чергу, людина повинна звикнути за цей час до фізичного навантаження та обмеженням, які будуть супроводжувати звичний раціон харчування.

На час передноворічної дієти доведеться відмовитися від ковбас, продуктів з борошна, копченостей, сметани, м’ясних напівфабрикатів, майонезу, картоплі та спиртного.

Головними продуктами для вас стануть сирі овочі та фрукти, сир, знежирений кефір, м’ясо та риба, приготовані на пару. Вечеря повинна бути не пізніше ніж за п’ять годин до сну. Якщо ви будете відчувати голод, то на ніч слід з’їсти яблуко чи моркву або випити склянку кефіру.

Особливу увагу варто приділити правильному питному режиму – рідина займе багато місця в шлунку і не дасть вам з’їсти зайвого. За добу допускається пару кухлів чаю і одна чашка кави, все інше пиття – це мінеральна вода без газу або ж очищена водопровідна вода. Крім їжі, загальний об’єм повинен становити не менше 1,5 літрів.

До речі, щоб дієта була більш ефективною, її краще поєднати з фізичними вправами. Це можуть бути нескладні гімнастичні вправи, ранковий біг чи навіть проста 15-хвилинна зарядка.

P.S: Найголовніше - це подивитися після всього зробленого в дзеркало і сказати собі, що ви найкраща, найкрасивіша і з гордо піднятою головою можете сміливо йти зустрічати улюблене свято!