Раптові відключення світла по місту неабияк схвилювало місцевих жителів. Адже не тільки у будинках та квартирах вимикають світло. Електроенергія також відсутня й по вулицях міста, підземних переходах та темних провулках. Рівняни обговорюють у соцмережах, а що ж робити, якщо - наприклад - ви опинилися в підземці, а там - суцільна темрява...

- Сьогодні вимкнули електрику в підземному торговому центрі під Театральною. Це було щось з чимось. Уявіть - суцільний мрак навіть натяку на якесь світло! А в бутіку покупці... Взагалі то трохи моторошно було їхати додому в повній темноті - і не звично і досить напряжно. Особливо через міст з центру до пивзаводу. - - ділиться враженнями у ФБ Демчик Олександр. - А в цей час моросить сніг, пішоходів не видно тому велике прохання - НЕ РИЗИКУЙТЕ ЖИТТЯМ на переходах!!!! Люди як правило в чорному і у світлі фар нікого не видно.... Краще постояти, переконатись що авто зупинилось. Бо є ще ідіоти за кермом для яких не те що погодні умови не зупиняють, а і світлофори та дорожна розмітка!

На цю історію рівняни жваво відгукнулися в обговоренні у спільноті "Євромайдан. Рівняни за ЄС".

Особливо пильними та уважними просять мешканців бути на пішохідних переходах, так як вони також не підсвічуються. Перш як переходити ділянку дороги у непідсвіченому місці, потрібно переконатися, чи автомобіль дійсно зупинився та водій Вас побачив.

- Люди, як правило, в чорному і у світлі фар нікого не видно.... Краще постояти, переконатись, що авто зупинилось, - радять водії пішоходам.

Ситуації, в яких опинилися рівняни, вкотре доводить: щоб не потрапити в халепу - запасайтесь ліхтариками та освітлювальними приладами.