Конкурс із виготовлення новорічних прикрас триває у Державній фіскальній службі у Рівненській області. За ініціативи обласної профспілки діти та онуки податківців мають можливість виявити свої таланти та вибороти цінні подарунки. Учасники змагатимуться у двох номінаціях: новорічна іграшка та новорічно-різдвяна композиція.

На конкурс приймаються новорічні та різдвяні прикраси, копії стародавніх новорічних іграшок, збережених в родинах протягом кількох поколінь, сучасні новорічні іграшки виготовлені власноруч з найпоширеніших матеріалів у найкращих народних традиціях тощо.

– Нам уже передають зроблені прикраси та іграшки із районів, наступного тижня збереться журі й оцінить роботи. Плануємо, що прикрасимо ними нашу головну ялинку, можливо передамо їх у наші підшефні інтернати, а також, думаю, щось виберемо й запропонуємо розмістити на головній ялинці області, яка стоїть уже у Рівному. Це хороша ідея, бо таким чином батьки проведуть більше часу із дітьми, адже все одно їм будуть допомагати з іграшками, – розповів начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Рівне нській області Дмитро Зайцев.