На гостину до Миколая запрошує театр ляльок у Рівному. Цьогоріч малят розважатимуть позитивні казкові герої, улюбленці дітей і дорослих. І попри те що негативний герой мав би бути, у такий складний час лялькарі вирішили святого Миколая зустрічати лише добром.

"Завітай до мене, Миколаю!" це свято здійснення дитячих мрій - кажуть режисери дійства. Цьогоріч за постановку свята Миколая взялося акторське подружжя - Олена та Віктор Подольці.

До театралізованого дійства залучили молодих акторів. Одна з них, студентка п'ятого курсу Світлана Хоменчук. Каже це вже не перша роль, та й досвідчені актори допомагають знайти вдалий характер. Адже образ Кицьки має сподобатись дітворі.

Тож спочатку Кицька та Мишка перед малятами постають бешкетниками, але після зустрічі з Янголом та Святим Миколаєм, визнають свої помилки. У театрі впевнені, Янгол малюкам сподобається.

Дійство "Завітай до мене, Миколаю!" побачать малюки у районах області. Адже актори вже склали графік виступів у дитячих садочках. Стартують вони 16 грудня. А вже 20 грудня відбудеться два заключних дійства у самому театрі ляльок, для усіх охочих.