Цьогоріч на свято Андрія рівняни мали нагоду черговий раз допомогти нашим військовим на сході. Новорічно-різдвяний ярмарок "Героям Слава" на Майдані Незалежності зібрав чимало бажаючих допомогти армії. Школярі, громадські активісти, вихованці підліткових клубів та просто небайдужі рівняни могли виставляти для продажу новорічні та патріотичні сувеніри.

"Допомога Армії Рівне " - влаштували смачний аукціон: кожен бажаючий за символічну суму міг почастуватись варениками з різноманітними начинками або шашликом.

Школярі до ярмарку готувались заздалегідь. Майже два тижні учні всіх рівненських шкіл виготовляли сувеніри для продажу. Ціни були різні: від двох гривень за іграшку на ялинку до 350 гривень за ляльку-"оберіг".

Чимало відомих рівнян відвідало ярмарок, всі придбали по кілька сувенірів зроблених руками школярів. Кожен, хто долучився до благодійництва, отримував патріотичну наліпку.

Загалом містяни лишились задоволені таким видом благодійництва, адже чимало людей долучилось до створення цього ярмарку.

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic