Нелюди причаїлись серед мешканців Рівне нщині . Цими вихідними невідомі сепаратисти з криками "Ти не за тих воюєш! Треба за ЛНР, ДНР!" жорстоко побили бійця зв`язківця з Рівне нщини. У хлопця зламаний ніс, струс головного мозку. Інцидентом вже займаються правоохоронці, але чи залишить громада безкарним такий злочин? - повідомляють на сайті Vse.rv.ua

У суботу, 13 грудня, в Корнині приблизно о 12 ночі з дискотеки додому повертався боєць з зони АТО Роман Свіржевський. На вулиці Островського, хлопця підрізала автівка, з якої вийшло троє молодиків, та на російській мові сказали хлопцю – "Ти не за тих воюєш! Треба за ЛНР, ДНР!", після чого почали бити хлопця. Скільки саме було ударів, Роман не пам`ятає. Пригадує лише, що в один момент він піднявся з землі і почав втікати, біг близько кілометру.

– Ми йому дзвонили, ще десь в 11 годин вечора, казали щоб повертався вже додому. На що він відповів, що залишиться ще трішки, так як 22 грудня, вже буде їхати назад в зону АТО. Потім він перетелефонував нам, і сказав, щоб ми не виходили з дому, бо його зараз ловлять невідомі, а він заховався на фермі. Я припускаю, що це хтось з відвідуючих клубу повідомив нападників, зателефонував їм, і сказав що Рома виходить, - розповів батько бійця, Петро Свіржевський.

Як повідомила співробітниця УМВС України в Рівне нській області Марія Юстицька, 14 грудня близько першої години ночі, до райвідділу надійшло повідомлення про те, що на вулиці в селі Корнин невідомі особи нанесли тілесні ушкодження 20-річному Роману.

- Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за частиною першою, статті 125 Кримінального кодексу України "Умисне легке тілесне ушкодження".

Наразі триває досудове розслідування.