Чому певні типи чоловіків і жінок викликають інтерес протилежної статі? Що за цим стоїть, і головне - які найпривабливіші?

1. Симпатична дурнушка

У народі її часто називають "блондинкою". Такою жінкою-іграшкою завжди цікавляться представники чоловічої статі, але найчастіше далі за інтимні стосунки цей інтерес не поширюється. Вона настільки безглузда, що навіть не здогадується, що жінку можна цінувати за щось інше, окрім довгих ніг, великих очей та милого личка.

Її не цікавить нічого, окрім одягу, розваг, насолод. А єдине, що вона читає, - це «глянцевий» журнал, де картинок більше, ніж тексту.

Чоловіки ласі до таких красунь. По-перше, їм здається, що на їх фоні вони повною мірою зможуть блищати своїм інтелектом. По-друге, такими жінками легко маніпулювати, адже їх обмежений інтелект дозволяє запам'ятати тільки назви модних торгових марок і популярних курортів.

2. Жінка без комплексів

Мрія будь-якого чоловіка, особливо молодого, щоб його обраниця хотіла того ж, що і він. І не вважала, що в певних речах ініціатива повинна виходити виключно від чоловіка. І ось він шукає таку жінку. У неї відсутні комплекси, вона не боязка. Але при цьому і недоліків у неї немало: швидше за все,вона легко відноситься до життя - палить, не піклується ні про своє здоров'я, ні, зрозуміло, про свого обранця.

Девіз такої жінки - "секс дружбі не перешкода". Прогулюючись з вами по вулиці, вона не стане тужливо проводжати очима весільний кортеж і продумувати хитрий план перетворення друга в чоловіка. Для багатьох чоловіків це важливо.

3. Тигриця

Чи хижачка, або леді-мисливець. Вона підкорює чоловіків своєю красою, а ще - зарозумілістю. Вона відверто показує, що обирає собі партнера. Вона шалено хороша в ліжку, але абсолютно жахлива в стосунках.

Мало хто з чоловіків може довго її витримати, адже своїми претензіями вона дає зрозуміти чоловікові, що він це повинен, а то - зобов'язаний.

Вона вважає себе богинею, упевнена, що створена для поклоніння. Такі зазвичай полюють в основному за багатими чоловіками, спустошуючи їх гаманці.

Зрозуміло, вона дуже хороша, шикарно одягається і ретельно стежить за собою. Чоловік, особливо у віці,готовий заплатити будь-яку ціну, щоб бути з нею. Просто для того, щоб потішити свою самолюбність і розповідати друзям про те, як він приборкав тигрицю.

4. Бізнес-леді

Вона трохи схожа на попередній тип жінок, з тією відмінністю, що їй не потрібні гроші чоловіка – вона заробляє їх сама. Ця жінка діловита, енергійна, розумна і незалежна. Вона майже феміністка, і спокійно може обійтися без чоловічої підтримки.

На побаченнях вона сама платить за себе, а зустрічатися згодна тільки з тим, хто заробляє як мінімум не менше її. У неї виразно простежуються симптоми зарозумілості і надмірної самостійності. Такі риси в жінці не імпонують чоловікам. Основна мета чоловіка - показати свою перевагу над нею. 5. Жінка з характером

З нею важко занудьгувати! Як правило, це захоплена якоюсь справою, знаюча собі ціну особа. Вона непередбачувана. Вона приваблива, розумна, обачлива, енергійна, працездатна. Вона знає, чого хоче і як цього досягти, вона шукає чоловіка слабкіше за себе, щоб бути головною.

На відміну від бізнес-леді, вона не має зарозумілості та її "вимоги до кандидата" абсолютно інші. Крім того, в плані подальшого продовження стосунків вона - куди кращий варіант.

Чому він хоче її? Можливо, їм рухає азарт – хочеться потішити самолюбність, приборкати, показати, що перед чоловіком схиляється навіть сильна жінка, що, власне, по-справжньому сильний саме він - чоловік.

Але також можливо й інше - чоловікові стає по-справжньому цікаво просто проникнути в її життя, яке здається йому незвичайним та ненудним.

P.S. Коли жінка закохана, у неї автоматично є все - бажання жити, подобатися, бути здоровою, веселою, бажаною. Любові Вам! А все решта доплюсується…